Hem ::  Frakt & Retur

Frakt & Retur

avkastning
Alla beställda föremål på vår sida ligger nära ordet "vad du ser på vår hemsida är vad du får". Innan du får en enkel utbytes- och returpolicy, måste du kontakta oss för returleveransadress innan du skickar tillbaka varorna. Alla objekt som skickas tillbaka till oss måste vara i sitt ursprungliga skick, dvs inte slitna, ändras eller tvättas, med alla taggar bifogade. Alla returnerade artiklar ska skickas till leveransadressen vi mailar till dig.
Alla beställda föremål är rätt artiklar du väljer här. Vi lovar dig om rätt orderpaket. Men om du loggar på objektet och det finns inga problem med produkterna, kan du inte återvända till oss om de inte är trasiga.
Alla objekt måste returneras till oss i sitt ursprungliga skick när de skickades ut till dig. Vi accepterar inte returnerade objekt som har använts, skadats, repats, märkts, smutsats eller missbrukats i alla fall.
Alla återbetalningar kommer att göras på samma sätt som när ordern placerades. Du får ett bekräftelsemail när återbetalningen har behandlats. Vänligen tillåt mindre än 3 arbetsdagar för att lämna tillbaka till ditt konto.
återgå
1. Om du vill byta ut eller returnera, var god kontakta oss för ytterligare instruktioner innan du returnerar ditt föremål.
2. Alla artiklar som skickas tillbaka till oss måste vara i sitt ursprungliga skick, oanvända, oförändrade eller obehandlade, med alla taggar bifogade.
3. Frakt och fraktkostnader är ej återbetalningsbara och du kommer att vara ansvarig för returpost.
4. Du rekommenderas starkt att skicka tillbaka ditt föremål med en spårbar metod eftersom vi inte ansvarar för förlorade leveranser.
Exchange
1. Alla artiklar som skickas tillbaka till oss måste vara oanvända, oförändrade och otvättade med alla taggar bifogade. Slitna eller smutsiga föremål kommer tillbaka till dig.
2. Du kommer att vara ansvarig för kostnaden för returporto, frakt, utbyte, hantering.
3. Vi rekommenderar att du lägger till spårning och försäkring när du skickar varor till oss för ditt eget skydd, eftersom vi inte kan ansvara för förlorade leveranser. Frakt och fraktkostnader återbetalas inte.
tillbaka
Copyright © 2018 www.jesperzerman.se. All Rights Reserved